BASEBETON FOR ALLE ROM

BASEBETON er et ferdigblandet, bruksklart og brukervennlig produkt som finnes i et bredt spekter av farger.

BASEBETON er ekstremt slitesterk, fuktbestandig og ikke-sugende og egner seg i våtrom, samt på kjøkkenoverflater, på gulv og generelt på alle flater hvor det stilles krav til et slitesterkt og ikke-sugende ferdig resultat er høy.

BASEBETON

Basebeton er mikrosement som er klar til bruk på mange forskjellige overflater; på vegger, gulv og møbler

Vakre, slitesterke overflater

Egnet for gulv, benkeplater og våtrom

Fuktbestandig og ikke-absorberende produkt

Basebeton finnes i 74 flotte standardfarger  (sjekk her)

 

 
basebeton baderom
Løsningen for ditt bad
basebeton kjøkken
Perfekt i enhver stue
Unikt utseende for kjøkkenet ditt
BaseBeton stua
Drøm deg bort på soverommet ditt

I 5 trinn et perfekt resultat! :

TRINN 1
Før behandling starter skal overflaten være helt jevn og glatt – fliser eller andre ujevne overflater skal glattes opp og pusses – og overflaten skal være ren og fri for støv. Etter dette forbehandles overflaten med primer. Grunn overflaten med Basebeton Primer. Har du et sugende underlag? Fortynn deretter primeren 1:1 med vann.

TRINN 2

Når primeren er tørr påføres Basa i et jevnt lag med en slikkepott. For å oppnå et godt sluttresultat er det viktig at Basa fordeles likt og jevnt. Påfør Basa så jevnt som mulig med en spacklekniv i rustfritt stål. La laget tørke til det er tørt å ta på.

TRINN 3

Når det første laget føles tørt å ta på, slip overflaten med en orbitalsliper. Bruk sandpapir med korn 40-80. Deretter kan Sense blandes og påføres. Påfør kun et tynt lag Sense direkte på toppen av Basa. La det tørke godt.

TrINN 4

Når alt har tørket (neste dag) skal overflaten slipes med en eksentersliper. Bruk sandpapir med kornstørrelse 80-120. Slipegraden har direkte innvirkning på sluttresultatet. Når du er ferdig, fjern alt støv fra overflaten.

TRINN 5

For å sikre en ekstra vann- og smussavvisende overflate, avslutt med å påføre et lag med Basebeton 2K PU Basic-belegg. Den består av to komponenter som blandes før den påføres med en nylonrulle.

Husk at Basebeton skal påføres i et tynt lag!

Følg instruksjonene for mengde på bøtta og ikke bruk Basebeton til å reparere overflaten.

Sprekker og hull bør repareres før du starter arbeidet med Basebeton