Hvordan lage et bad uten fliser

En god løsning! Renovering av bad uten å fjerne gamle fliser og dermed unngå dyre inngrep? – Dette er nå mulig! I dag tilbyr markedet ulike innovative løsninger som overtar de tradisjonelle flisene i både ytelse og estetikk.

Mikrosement er en slik løsning der man kan legge mikrosementen DIREKTE på flisene uten å bruke tid og penger på å fjerne dem!

Fordelene ved et bad uten fliser er flere, om rommet er nytt eller om man ønsker å pusse opp et gammelt bad kan man likevel bruke mikrosement!

Et eksempel på et bad uten fliser

Dette er noen av de tilgjengelige løsningene:

– Syntetisk lakk eller restrukturering maling: renovering av badet med syntetisk lakk eller vanntett malingsbelegg er et økonomisk praktisk valg. Det brede spekteret av farger og effekter er en ekstra fordel; Imidlertid fører disse løsningene til en eneste delvis renovering, fordi de ikke tillater en estetisk forandring.

– Å dekke det gamle gulvet med tynne stentekniske fliser garanterer en lav tykkelse, høy slitasje- og slitestyrke, god holdbarhet over tid, redusert vedlikehold og et bredt spekter av formater og overflater. Dette materialet er ikke porøst og er derfor godt når det gjelder hygiene og renhet.

– Belegg på badet med en epoxyharpiks garanterer høy fuktighetsbestandighet og god hygiene av materialet. Den store muligheten for tilpasning med farger og dekorasjoner sammen med den moderne appellen, definerte suksessen til denne løsningen de siste årene. Det er imidlertid nødvendig å erstatte eventuelle ødelagte eller manglende fliser.

– Trebelegg: Veldig hyggelig og varmt ut fra et estetisk synspunkt, men dette materialet tåler nesten ikke fuktighet og er derfor ikke egnet for badet. Ved direkte kontakt med vann er det nødvendig med en rask tørking.

– Mikrocement: belegg på badet med MikrosementOslo.no gir deg mulighet for en sømløs, moderne plass preget av en unik og tilpasset design. Takket være den manuelle applikasjonen, er den meget tilpassbar gjennom et bredt utvalg av farger og effekter. Det er også en meget allsidig løsning; den matcher mange forskjellige innredningsstiler, og dens sømløshet forstørrer visuelt mellomromene; mikrosement er derfor også egnet for små bad. Topciment Mikrosement er forsiktig designet mot slitasje, vann og kjemiske stoffer. Sammenlignet med tradisjonelle fliser, er det praktisk og lett å rengjøre.

Hvorfor velge et bad uten fliser?

Å velge et bad uten et keramisk fliser belegg er praktisk av flere grunner:

– TREND: Det innovative badet har ingen fliser; fliser representerer faktisk det tradisjonelle badet og er derfor gammeldags. Moderne bad er preget av en ny ide om plass.

– Sømløshet og hygiene: et sømløst gulv forstørrer visuelt rommet og gir bedre renhet; ledd har en tendens til å svette og å samle smuss hvis ikke riktig og ofte rengjort. Et bad uten fliser, belagt med en sømløs overflate, er enkel og rask å rengjøre.

– STOPP TIL DEMOLITJONER: Det er nå mulig å renovere gulvet uten å fjerne gamle fliser . Med Jakol AS Mikrosement-løsninger er det mulig å dekke de gamle fliser og derfor for å unngå irriterende og dyre riving. På denne måten er renoveringsarbeidet kortere og miljøet holdes renere. Videre er risikoen for skade (for eksempel rørbrudd) minimum.

– SHORTER RESTAURATION TIMES: Dekke badet uten å fjerne flisene optimalisere byggestedets tid; om noen dager er det mulig å skaffe seg et nytt, moderne bad uten store problemer.

– EASY RENOVATIONS AND REFURBISHMENTS: et bad med fliser trenger noen ekstra fliser hvis noen av dem er skadet, for utskifting. Imidlertid skjer det noen ganger at disse fliser ikke lenger er tilgjengelige på markedet. Et bad uten fliser er lett å renovere og trenger ingen erstatning.

-MINIMUM APPLICATION PROBLEMS: fliser må kuttes og påføres. Dette kan føre til unøyaktigheter og feil i omkretsen ved siden av veggen; Ved feil kutt kan fliser faktisk bli for store for at rommet skal fylle, noe som forårsaker ubehagelige visuelle effekter.

I sammendraget er miksering moderne løsninger et godt valg fordi de er fuktighet og slitesterk, langvarig og enkel å rengjøre.

Hvorfor belegge et bad med mikrosement

Å dekke badet med mikrosement har flere fordeler fremfor mer tradisjonelle løsninger..

Mikrosement er et dekorativt og ekstremt duktilt betongbasert materiale med en tykkelse på minst 3 mm, noe som gjør det mulig å skape innovative sømløse overflater: gulv, vegger, tak, men det kan også brukes til å belegge dusjboder, badekar og møbler. Takket være noen spesifikke behandlinger er det flekk-, slag- og slitasjebestandig, og enda viktigere er det vanntett og fuktighetsbestandig, noe som gjør den perfekt til et badprogram. Ideelt for å renovere badet uten å fjerne de gamle flisene, gjør dette materialet deg til å unngå skade på badearmaturen som kan oppstå ved riving. Takket være fravær av ledd er det veldig lett å rengjøre og ekstremt hygienisk (smuss samler seg ikke i leddene). Enkel å installere, det holder seg til overflaten og gir plassen et nytt, moderne utseende.

veggoppussing for et nytt, moderne utseende

Hvordan velge fargen på et bad uten fliser

Mikrocementens estetiske fordeler er en annen viktig faktor å vurdere når det gjelder badoppussing .

Sammenlignet med fliser, når den riktige fargen ikke alltid er lett og rask å finne, er mikrocement egnet for en bred kromatisk utforsking hvis mål er å skape en egen ønsket skygge. For ikke å nevne muligheten til å velge fargen helt til siste øyeblikk før søknaden, i motsetning til flisene, som må gjøres på forhånd.

Muligheten til å tilpasse badeplassen er derfor svært bred: MikrosementOslo.no gir et bredt utvalg av kombinasjoner av farger og effekter, hvor nyanser og intensitet kan tilpasses også. Dette er mulig takket være MikrosementOslo.no autoriserte applikatorer manuelle installasjon. Fra hvite til grå og lysere farger, med grov betong, tre eller en polish effekt. Mulighetene er uendelige med Jakol AS mikrosement . Dette materialet med høy visuell effekt kan også brukes på andre deler av huset for å skape en jevn kontinuitet blant sine forskjellige rom.

Her er noen eksempler. For å gi badet en god lysstyrke og finesse, sammen med en visuell forstørrelse, er ren hvit den ideelle fargen. Med en treinnredning eller noen metalldetaljer er sølvgrå perfekt. Svart gir badeværelset et elegant preg, himmelsblå er egnet for et strandhus eller, kombinert med hvitt, for et havsstil interiør. Mikrosement miljø og lavendel gjør det unikt et loslitt elegant bad.

Jakol As Mikrosement