Delikat mikrosementoverflate

10 ÅRS PRODUKTGARANTI SOM DET ENESTE PÅ MARKEDET

Les mer på TopCiment produsentens nettsted ved å klikke på stjernen

 

 

Ny, delikat og behagelig mikrosementoverflate til moderne boliger

Mikrosementen kan legges på nærmest alle eksisterende overflater, og fins i mange farger.

Mikrosement brukes først og fremst til gulv, trapper, møbler, vegger, benkeplater og til ferdigstilling av interiører. .

De forskjellige fargemulighetene og designene som mikrosementen gir deg gir deg et unikt resultat som du har drømt om!

Mikrosement er et murprodukt som er satt sammen ved hjelp av nanoteknologi. Mikropartiklene gjør det mulig å sparkle med betong i tynne sjikt, men samtidig oppnå en ekstremt slitesterk overflate.

 

 

Fordeler med mikrosement

-Fugefritt og lett å holde rent.

-Hygienisk produkt.

-Kan brukes i våtrom.

-Tykkelse på kun 2-3 mm.

-Kan legges inntil lister og innredning.

-Rør og avløp berøres ikke.

-Skjevheter, innkassing vil ikke bli like fremtrendene.

-Tidsbesparende.

-Unikt design.

-Vannavvisende.

-Ekstremt slitesterk (kan blant annet brukes til gulv).

«Mikrosementen kan legges på nærmest alle eksisterende overflater»

Ved modernisering av bad vil dette være et veldig godt alternativ til «flis på flis»..

 

 

 

Mikrosement er også en populær løsning for lokaler hvor mange mennesker oppholder seg samtidig, som f.eks. butikker og restauranter.
En av fordelene med Mikrosement er att det blir helt fugefritt.

Hvorfor velge mikrosement?

Mikrosement har lang holdbarhet, er vedlikeholdsfritt og kan enkelt pusses ned for en eventuell ny “finish” om det ønskes.

Kan brukes sammen med alle andre typer materiell og egner seg godt til å utarbeide stilige kombinasjoner og unike løsninger for alle stiler.

Mikrosement har meget gode heftegenskaper og kan brukes på de fleste underlag, som f.eks. glass, metall, mur, fliser og gips- eller trefiberplater. Mikrosementen egner seg derfor godt til rehabilitering av bad der man kan legge den direkte på eksisterende fliser eller våtromplater. Det kan også legges på vanlige gulv, benkeplater og  møbler – mulighetene er uendelige!

Mikrosement kan også brukes utendørs på f.eks. trapper, balkong eller terrasse.

 

 

INFORMASJON OM RESULTATER OG VEILEDNING

 

Mikrosement er håndarbeid, derfor er resultatene alltid unike. Det varierer hvordan resultatet kan bli fra gang til gang

Hvert resultat blir et unikt resultat. 

Strukturen, fargespillet, ujevnheter o.l. er tilfeldige og blir aldri like

Etter et ferdigstilt arbeid med mikrosement vil det forekomme synlige „shadows/blackouts”, dimming og forskjellige mikrosementdesign som er en del av resultatet.


Mikrosement-prosessen har en herdetid på 28 dager.

Man kan begynne med lett gang på produktet etter 24 timer, men man må være veldig forsiktig fordi det kan forårsake skader på lakken. Vi anbefaler å vente 7 dager med før man begynner med monteringer og bruk av rommet. Etter 48 timer kan man begynne å montere, men da er man nødt til å være veldig forsiktig og dette er på eget ansvar. Mikrosementprodusenten anbefaler å ikke bruke eller ha på varmekabler de neste 5 dagene etter at mikrosementen er ferdig påført. Man skal også unngå liggende vann på mikrosementoverflaten i lengre tid. Man skal ikke bruke sterke rengjørings-/vaskemidler på mikrosementen.

   Mikrosement i seg selv er ikke vanntett, men det blir lagt på en sealer og lakk av to komponenter som gjør den vanntett (bad /utendørs). Hvis en tung/hard gjenstand faller på mikrosement kan det oppstå et hakk/en bulk i lakken, dette kan man reparere ved å legge nye strøk med lakk på området som er skadet. Skarpe gjenstander (f.eks. kniver) kan lage riper, men de kan også repareres og behandles ved å legge et nytt lag med lakk. Hvis man skal spikre, skru eller gå gjennom mikrosement på en annen måte skal det legges et nytt lag med silikon på og rundt stedet som er arbeidet med for å gjøre dette stedet vanntett.