Mikrosement

Ny delikate og sanselige mikrosement overflater til moderne boliger

Mikrosementen kan legges på nærmest alle eksisterende overflater, og fins i mange farger.

Mikrosement brukes først og fremst til gulv, trapp, møbler, vegger, benkeplater og til ferdigstilling av interiører. Få det til å se ut som over aten er maskin- sparklet og tilpass den til dine krav og behov.

De mange mikrosement fargemulighetene og ulike utseen- dene du kan oppnå med dette produktet, vil gi deg i morgen den du drømmer om i dag

Mikrosement er et murprodukt som er satt sammen ved hjelp av nanoteknologi. Mikropartiklene gjør det mulig å sparkle med betong i tynne sjikt, men samtidig oppnå en ekstremt slitesterk overflater.

 

Fordelene med mikrosement

-Fugefritt og lett å holde rent.

-Hygienisk.

-Våtromsprodukt.

-Bygger kun 2-3 mm.

-Kan legges inntil belistning og innredning.

-Rør og avløp berøres ikke.

-Skjevheter, innkassing vil ikke bli like fremtrendene.

-Tidsbesparende.

-Unikt design.

-Vannavvisende.

-Ekstremt slitesterk (kan blant annet brukes til gulv).

Mikrosementen kan legges på nærmest alle eksisterende overflater.

Ved modernisering av bad vil dette være et veldig godt alternativ til flis på flis..

 

Hva er mikrosement?

Mikrosement består av en blanding av forskjellige mineraler som blandes med bindemiddel og pigmenter, noe som gjør det mulig å lage ett produkt som har samme hardhet som betong, men er en lett masse som påføres og med en total tykkelse fra 3-5 mm. Microsement er tidsbesparende ved rehabilitering av eksisterende underlag og kommer i forskjellige strukturer og kan behandles med flere nyanser overflatebehandling. Mikrosement har alle egenskaper og muligheter for innovative løsninger.

Hva brukes mikrosement til?

Mikrosement kan også brukes på de fleste underlag og egner seg veldig godt til rehabilitering av bad med eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv ,benkeplater , lage baderoms interiør og egner seg også godt utvendig.

Mikrosement er også en populær løsning for lokaler hvor mange mennesker oppholder seg samtidig, som f.eks. butikker og restauranter.
En av fordelene med Mikrosement er att det blir helt fugefritt.

Hvorfor velge mikrosement?

Mikrosement har lang holdbarhet og er vedlikeholdsfritt og kan enkelt pusses ned for en eventuell ny “finish” om det ønskes.
Kan brukes sammen med alle andre typer materiell og egner seg godt til å utarbeide stilige kombinasjoner og unike løsninger for alle stiler.

Mikrosement har meget gode heftegenskaper og kan brukes på de fleste underlag, som for eksempel glass, metall, mur, fliser, gips eller trefiberplater. Det egner seg derfor godt til rehabilitering av bad, for eksempel på eksisterende fliser eller våtromsplater, på gulv, benkeplater eller møbler. Det kan også brukes utendørs

 

VEILEDNING PÅ PRODUKTET

 

Mikrosement er håndarbeid og det varierer fra gang til gang på hvordan resultatet blir.

Hvert resultat blir et unikt resultat. Hvor strukturen/fargespillet/ujevnhetene kommer er litt tilfeldig. Etter fardigstillelse arbeidet med mikrosement vil være synlig shadows/ blackouts/ dimming/ mikrosement design.

Mikrosement-prosessen har en herdetid på 28 dager. Lett gangtrafikk etter 24 timer, men en må være veldig forsiktig for lakken kan ripe seg. Vi anbefaler å vente 7 dager med monteringer og ta rommet i bruk. Etter 48 timer kan en begynne å montere, men da må en være veldig forsiktig og dette er da på eget ansvar. Mikrosement produsenten anbefaler å ikke bruke/slå på varmekabler de neste 28 dagene etter at mikrosement er lagt. Man skal unngå vann på mikrosement overflaten i lengre tid/ unngå stående vann. Unngå sterke rengjøringsmidler/vaskemidler på mikrosement. 

   Mikrosement i seg selv er ikke vanntett, men det blir lagt på en sealer og lakk av to komponenter som gjør den vanntett (bad /utendørs). Hvis en tung/hard gjenstand faller på mikrosement kan det oppstå et hakk/en bulk i lakken, dette kan man reparere ved å legge nye strøk med lakk på området som er skadet. Skarpe gjenstander (f.eks. kniver) kan lage riper, men de kan også repareres og behandles ved å legge et nytt lag med lakk. Hvis man skal spikre, skru eller gå gjennom mikrosement på en annen måte skal det legges et nytt lag med silikon på og rundt stedet som er arbeidet med for å gjøre dette stedet vanntett. 

Prisen avhenger av antall kvm, hvor det skal legges, hva underlaget er ( kanter, trapper, hyller, hjørner, bokser osv..)Vi anbefaler befaring for å gi deg en riktig pristilbud. 

 

HVOR LENGE tar en instalasjon av mikrosement?

En typisk installasjon vil ta 5-7 dager. Dette består av følgende;

Dag 1). Forberedelse – Epoksybase der det er nødvendig. Glassfibernett lagt og satt fast med vannbasert forbindelse

Dag 2). First Coat of Microbase kastet videre.

Dag 3). First Coat of Microbase slipt ned med elektriske håndholdte slipemaskiner. Second Coat of Microbase kastet videre.

Dag 4). Second Coat of Microbase slipt ned med elektriske håndholdte slipemaskiner. Første belegg av den endelige mikrocementforbindelsen som trowelled på (fin, dekk, stein)

Dag 5). Første belegg av den endelige Microcement Microdeck slipt. Andre strøk av den endelige Microcement-forbindelsen som ble sparklet på

Dag 6). Andre strøk av den endelige mikrocementforbindelsen slipt. De siste 4 strøk med presealer og forsegler påført. Dette gir gulv / vegger ultimativ beskyttelse, sklisikre elementer der det er nødvendig og den endelige ønskede finishen