Det er ikke mikrosement
-det er Topciment®

Butikk & Showroom:

Enebakkveien 135

0680 Oslo

 

Produsenten TOPCIMENT kommer fra Spania og har produksjonen i Valencia

Topciment sertifiserer kvaliteten på sine produkter og tjenester under ISO 9001 -standarden

Hos Topciment har vi mottatt ISO 9001 Quality Management System -sertifisering fra det prestisjetunge selskapet Bureau Veritas, en absolutt verdensleder innen testing, inspeksjon og sertifiseringstjenester med nesten 200 års erfaring.

„Mikrosement passer til alle rom, og gjør dem om til drømmerom”

Vi er eksperter innen mikrosementbransjen!.
For oss kvalitet er viktig!
Derfor tilbyr vi både salg og profesjonell legging av Topciment mikrosement, for både privat og proffmarkedet.

ØKOVENLIG

Topciment kan påføres eksisterende overflater, noe som sparer mye byggeavfall. Topciment produseres av naturlige produkter som ikke belaster miljøet i samme grad som andre fugefrie løsninger som Epoxy og PU gulv.

CE-GODKJENT

Mikrosementene våre har CE-godkjenning. CE-godkjenning er en europeisk standardisering som sikrer og garanterer gjennom strenge tester at det Topciment som produsenter garanterer faktisk blir overholdt. Våre produkter er av høyeste kvalitet som kreves av markedet.

VANNTETT

Takket være toppforseglerne som vi avslutter mikrosementet med, økes gulvets hardhet og spenst. Vi oppnår vanntette overflater, noe som gjør Topciment ekstremt nyttig på badene.

FARGESTABIL

Pigmentene vi bruker for å fargelegge mikrosementet, er av mineralsk opprinnelse og er derfor det beste valget når vi arbeider med et sementbasert produkt. Fargen forblir den samme om solen er på samme sted eller vind og vær angriper den.

FLEKSIBEL

Topciment er ekstremt fleksibelt og er derfor et allsidig produkt som kan brukes på praktisk talt alle overflater, uten at det går ut over styrken. Det er nesten ikke noe sted vi ikke kan bruke mikrosement fra Topciment.

Antiskli

Takket være de mange slags mikrosementer og deres forskjellige teksturer er det mulig å tilpasse overflaten som kreves av forskjellige steder mikrosementet påføres. Glatte, men sklisikre gulv innendørs og grovere sklisikre overflater for utendørs og våte områder. Vi kan oppnå sklisikkerhet på alle overflater.

MIKROSEMENT TOPCIMENT ER LIKE GODKJENT PÅ BAD SOM DET EN VANLIG FLIS ER.

MikrosementOslo.no er en sertifisert forhandler av den beste mikrosementen fra produsenten TOPCIMENT SPAIN.

 

Vi er stolt av å levere, installere og trene i samarbeide med:

Fantasifull og innovativ … Enhver kombinasjon er mulig med mikrosement! Lag stilen du vil ha: moderne, klassisk eller rustikk. Valget er ditt, og gleden av å gi råd og hjelpe deg er vår. Det er et ideelt materiale for både utvendig og innvendig overflate. Gjelder for gulv, vegger og tak … Og det beste er at det ikke trenger ledd! Så det gjør mikrosementen derfor veldig enkel å rengjøre og vedlikeholde

Vi bryr oss om sluttresultatet.

Dette er grunnen til at vi ønsker å bruke og arbeide med et optimalt og alsidig kvalitetsprodukt som varer og er lett å vedlikeholde.

Med Topciment har vi nådd en fantastisk balanse mellom hardhet og fleksibilitet.

Det betyr at vårt produkt vil tillate at overflaten blir dekket, uansett hvor stor den er. Denne balansen vil skape en kontinuerlig overflate uten noen sprekker eller ledd i ditt hjem!

Priser per mikrosement kvm. er avhengig av en rekke ulike faktorer som; underlag, hjørner, bokser, hyller og lignende (som f.eks. ekstra arbeid).

For å oppnå et kvalitetsresultat med langsiktige garantier er det nødvendig med tre forhold.

1. Riktig forberedelse av støtten.

2. Valget av et godt produkt.

3. Valget av en kvalifisert og erfaren PROFESJONALIST

 

„Mikrosement passer til alle rom, og gjør dem om til drømmerom”

 

Det er et ideelt materiale for både utvendige og innvendige overflater.

Dette gjelder for gulv, vegger og tak!

Og det beste er at det ikke trenger noen ledd!

Så det gjør det derfor veldig enkelt å rengjøre og vedlikeholde.