Velkommen til vår nettbutikk / mikrosement

Topciment mikrosement – «når kvalitet er viktig»

Leter du etter det originale spanske mikrosementet?

Vi har alt du trenger for å fullføre prosjektet

I vårt nettbutikk kan du enkelt plassere dine ordre hos Mikrosement Oslo TOPCIMENT

 

har du sporsmal? –KONTAKT OSS

 

 Ønsker du hjelp med kjøpet?

Vi hjelper deg! Kontakt oss enten pr mail eller på telefon, så lager vi en handleliste for deg.   

tel: 924-41-467

Microcement Topciment er et dekorativt belegg bestående av sement, vannbaserte harpikser, tilsetningsstoffer og mineralpigmenter som kan påføres på en mengde vertikale og horisontale overflater takket være dens gode vedheft. Dette byggematerialet skiller seg ut fordi det påføres direkte på eksisterende materialer: fliser, gipsplater, gulvfliser, marmor, terrazzo eller betong, blant mange andre. Med knapt noe arbeid og en tykkelse på bare 3 millimeter oppnås en rask oppussing av rom.

En banebrytende kledning, fugefri og egnet for både ute- og innerom. En gjennomgående kledning som kan påføres gulv, vegger, trapper, tak, svømmebasseng og til og med møbler. Dens allsidighet har ført til dens økende tilstedeværelse innen renovering av private hjem og i kommersielle lokaler og store områder som sportssentre, industribygg, hoteller og restauranter.

Topciment tilbyr deg et bredt utvalg av alternativer og dekorative finisher, der du setter grensen. Gi rommene en unik og personlig karakter takket være de forskjellige teksturene (tykke, middels eller tynne); det store utvalget av mikrosementmaling; og de forskjellige finishene våre lakker og metalliske belegg tillater.

 

 

Ønsker du hjelp med kjøpet?

Vi hjelper deg! Kontakt oss enten pr mail eller på telefon, så lager vi en handleliste for deg.   

post@mikrosementoslo.no

tel: 924 41 467

Viktig informasjon:

Det er ingen returett på mikrosement varene. Produktene må oppbevares kjøling og ingen oppheten varme. Husk å sette lukket på.